E themeluar në vitin 2008 në Rakovinë të Gjakovës, Edifloor

gjatë tërë kohes ka fituar besimin tek klientët ,më përformanca të larta ,

kualitete të mëdha dhe me produktë inovative .

Me shumë llojshmëri të sistemeve , duke ju përshtatur kohës

dhe rrethanave ,Edifloor ka bërë hapa të sigurtë drejt suksesit .

Teknologjia e makinerive për përgatitje të dyshemeve ështën

ndër të fundit , makineri të bollshme duke ua besuar profesionistëve të punojnë

me to.

Edifloor , është e pajisur me ISO CERTIFICATE  dhe gjithashtu është distributor I vetëm I IPM

ITALIA  nga Italia .

Linda Premium Residence,Prishtinë

Na vizitoni edhe ne facebook : N.Sh.T EDIFLOOR

  • Black Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now